Comfort-kedjan - Wisby Strand - Congress & Event

Comfort-kedjan

Sveriges största VVS-installationskedja Comfort hade sin årliga kongress i Visby under månadsskiftet augusti september. Comfort-kedjan består av sammanlagt 120 medlemsföretag från hela Sverige. Nästan 500 personer kom till Gotland och Visby vilket är nytt deltagarrekord.

En kongress av denna omfattning kräver mycket arbete både i form av förberedelser inför som under själva kongressdagarna och Wisby Strands roll i denna process har varit helt ovärderlig.

Comfort-kedjan har under många år genomfort sin årliga kongress på en rad olika anläggningar runt Sverige men aldrig har resultatet blivit lika lyckad som denna gång på Wisby Strand.

Kedjans medlemmar har unisont varit mycket nöjda med kongressdagarna. En stor del av denna framgång måste tillskrivas allt det engagemang som personalen på Wisby Strand visat. Detta parat med en anläggning som måste vara en av de vackraste vi har i vårt land gör att resultatet för vår del blev en kongress som präglades av inspiration och glädje.

Hans Täckenström
Marknadschef
Comfort-kedjan

Skicka en kommentar om innehållet på sidan
Här kan du skicka in synpunkter på innehållet på den aktuella webbsidan. Din kommentar kommer inte att publiceras, utan skickas till personen som ansvarar för sidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange ett meddelande!

Ange en riktig e-postadress!

Filen var för stor! Välj en mindre.

Ange vad är det för veckodag idag!

Tipsa en vän
Här kan du tipsa en vän om den aktuella webbsidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange din väns namn!

Ange din väns e-postadress!

Ange ditt namn!

Ange din e-postadress!

Ange vad är det för veckodag idag!

Uppdaterad: 2010-03-20   Ansvarig: Sara Hullegard
NT Management AB | Strandv 4 | SE-621 55 Visby, Sweden | Ph: +46 498 651100 | Fax: +46 498 651110 | E-mail: