Ung Företagsamhet Gotland - Wisby Strand - Congress & Event

Ung Företagsamhet Gotland

Ung Företagsamhet Gotland är en ideell förening som har till uppgift att tillhandahålla ett utbildningskoncept.  Konceptet går ut på att utbilda gymnasieungdomar att bli mer företagsamma. Under sista året på gymnasiet har man möjlighet att få starta, driva och avveckla ett företag i skarpt läge som en skolkurs.

Ung Företagsamhet Gotlands regionala VÅGA VARA EGEN-mässa 2008 hölls onsdagen den 19 mars på Wisby Strand. Samtliga av skolårets 32 UF-företag på Gotland ställde då ut i egentillverkade montrar och visade upp vad de hittills åstadkommit. Många sålde sina produkter/tjänster under dagen.

Att få vara i en sådan fin lokal med en sådan proffsig personal och organisation lyfte inte bara mässan, utan också eleverna. De kände sig betydelsefulla och ansträngde sig extra hårt med förberedelserna inför och under själva mässdagen.

Det är drömläget att få hålla vår mässa på Wisby Strand, och vi hoppas på fortsatt gott samarbete, och på att även i fortsättningen få hålla Ung Företagsamhet Gotlands årliga regionala mässa där.


Erica Henningsson
Regionchef
Ung Företagsamhet Gotland

Skicka en kommentar om innehållet på sidan
Här kan du skicka in synpunkter på innehållet på den aktuella webbsidan. Din kommentar kommer inte att publiceras, utan skickas till personen som ansvarar för sidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange ett meddelande!

Ange en riktig e-postadress!

Filen var för stor! Välj en mindre.

Ange vad är det för veckodag idag!

Tipsa en vän
Här kan du tipsa en vän om den aktuella webbsidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange din väns namn!

Ange din väns e-postadress!

Ange ditt namn!

Ange din e-postadress!

Ange vad är det för veckodag idag!

Uppdaterad: 2010-04-01   Ansvarig: Sara Hullegard
NT Management AB | Strandv 4 | SE-621 55 Visby, Sweden | Ph: +46 498 651100 | Fax: +46 498 651110 | E-mail: