NML Kongressen - Wisby Strand - Congress & Event

NML Kongressen

Den 9-11/9 2009 genomförde IBL, Institutet för biomedicinsk laboratorievetenskap, den vart tionde år återkommande Nordiska kongress, vid Wisby Strand Congress & Event. Kongressen arrangeras vart annat år och värdskapet cirkulerar mellan de nordiska länderna.

Institutet för biomedicinsk laboratorievetenskap är de svenska biomedicinska analytikernas yrkesorganisation. IBL bildades 1995 ur föregångaren Svenska Laboratorieassistentföreningen och syftet är att arbeta för yrkets status och att utveckla den kunskap och kompetens som finns hos landets biomedicinska analytiker.

Nedan kan du läsa vad Sigward Söderström, utbildningsansvarig vid IBL, tyckte om mötet och i utvärderingarna kan läsas vad deltagarna tyckte.

»Tack än en gång för ert engagemang före och under kongressen. Aldrig tidigare har vi haft så bra och trevlig uppbackning som i Visby. Från hotell, kommun, conventionbyrå och inte minst från Wisby Strand.«

Sigward Söderström
organisationskommittén, NML

Skicka en kommentar om innehållet på sidan
Här kan du skicka in synpunkter på innehållet på den aktuella webbsidan. Din kommentar kommer inte att publiceras, utan skickas till personen som ansvarar för sidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange ett meddelande!

Ange en riktig e-postadress!

Filen var för stor! Välj en mindre.

Ange vad är det för veckodag idag!

Tipsa en vän
Här kan du tipsa en vän om den aktuella webbsidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange din väns namn!

Ange din väns e-postadress!

Ange ditt namn!

Ange din e-postadress!

Ange vad är det för veckodag idag!

Uppdaterad: 2010-04-01   Ansvarig: Sara Hullegard
NT Management AB | Strandv 4 | SE-621 55 Visby, Sweden | Ph: +46 498 651100 | Fax: +46 498 651110 | E-mail: