Visby Beer & Wine Festival - Wisby Strand - Congress & Event
3-4 november 2017

Visby Beer & Wine Festival

[Event]
[Tid] Från 17.00
[Plats] Wisby Strand

Efter en mångårig succé är äntligen höstens stora dryckesfestival tillbaka. Efter 2 fantastiska år med fokus på den ädla bryggerikonsten hantverksöl lanseras nu årets stora nyhet och vi välkomnar vinmakarna in i familjen!

Wisby Strand i samarbete med bryggerier, agenturer & producenter slår 1a helgen i november upp portarna till 2017-års Öl & Vinmässsa. Ta tillfället i akt och mingla med likasinnade samt träffa genuint kunniga bryggare & vinagenter för att lära dig mer. Mässan kommer att fyllas med över 250 produkter från hela världen och flera mikrobryggerier finns representerade. Det kommer dessutom att finnas ett varierat anpassat matutbud under hela helgen, med närvaro från lokala produkter och etablerade handlare.

I takt med en ökad efterfrågan och kunskapstörst kring de gamla munkarnas mytomspunna hantverk känns det naturligt att utveckla Visby Beer Festival till Visby Beer & Wine Festival. Det finns en tydlig tendens med svenskarnas stegrande vinintresse och inte minst intresset för att hitta nya favoriter i en växande vinvärld. Vi har lyckats samla en skara vin-agenturer som tillsammans kommer att visa upp över 150 produkter från såväl gamla som nya världen.

Öltrenden har vuxit sig allt starkare de senaste åren och konsumenterna visar tydligare intresse för den ädla drycken. Begrepp som craft-beer (hantverksöl) är idag långt mer vanligt än för 5 år sedan och bryggerimästarnas idérikedom sätts ständigt på prov hos den allt mer vetgirige konsumenten. Gotland har lång historik vad gäller hantverksöl och flera bryggare kan stoltsera med produkter som genom sin popularitet vunnit priser och nått stora exportframgångar.

Efter mässan fortsätter denna helkväll långt in på småtimmarna med underhållning av partybandet Marmeladorkestern samt vår alldeles egna musikvärd, Lucas.

Alla besökare får ett specialdesignat provningsglas som ingår i entrébiljetten.

Evenemanget
Festivalen inleds redan på fredagen den 3 november med höstens största After Work.

Lördagen den 4 november mellan 17.00-22.00 sker själva mässan i utställningsområdet där det visas upp över 250 produkter och erbjuds smakprov från hela sortimentet. Från 22.00 startar sen underhållningen i övre Bankett.

I entrébiljetten 150,- ingår 1 provningsglas (Öl alternativt Vin) som du använder på mässan för att prova dryckerna. Vi rekommenderar er att förköpa entrébiljett, men det kommer även att säljas entrébiljetter i ingången till festivalen på festivaldagarna i mån av plats. Med entrébiljett är du garanterad entré före 19.00.

Efter att du har köpt din entrébiljett, förköp eller på plats i kassorna i entrén. Mässan är kontantfri så smakprover inhandlas med kuponger (obs ingår ej i entréavgift) som du kan köpa på plats. Normalt gäller 15 cl öl/smakprov samt 5cl vin/smakprov.

Datum: 2017-11-03
Aktivitet: After Work med underhållning
Tid: 17.00 – 22.00 Fri entré i mån av plats
Ålder: 18år

Datum: 2017-11-04
Aktivitet: Mässa i utställningen
Tid: 17.00 – 22.00
Aktivitet: Efterfest med liveband på klubbscenen
Tid: 21.00 – 02.00
Ålder: 18år

Köp biljetter här!

 

Läs mer här:

Skicka en kommentar om innehållet på sidan
Här kan du skicka in synpunkter på innehållet på den aktuella webbsidan. Din kommentar kommer inte att publiceras, utan skickas till personen som ansvarar för sidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange ett meddelande!

Ange en riktig e-postadress!

Filen var för stor! Välj en mindre.

Ange vad är det för veckodag idag!

Tipsa en vän
Här kan du tipsa en vän om den aktuella webbsidan.
* = Obligatorisk uppgift

Ange din väns namn!

Ange din väns e-postadress!

Ange ditt namn!

Ange din e-postadress!

Ange vad är det för veckodag idag!

Uppdaterad: 2017-11-06   Ansvarig: Thomas Nässen
NT Management AB | Strandv 4 | SE-621 55 Visby, Sweden | Ph: +46 498 651100 | Fax: +46 498 651110 | E-mail: